6/27/2016

HUIPPU PONIJENGI

Nyt on aika monta treenikertaa ponien kanssa takana, etten edes tiedä mistä aloittaa. No ensinnäkin kuulin viikko sitten, että pääsenkin Brunon kanssa kouluaitojen sisään Espoon ratsastuskoulujen välisiin mestaruuksiin. Ekat treenikerrat Brunon ja Been kanssa (jonka kanssa meen vielä ne esteet) olin mun osalta siis 18 päivä. Bee oli super hyvä, vaikka kovin rauhaton edestä poni nyt on ollut. Mutta esteradalla se on todella hyvä. Korjausta vaatii laukkojen vaihdot ja oma rauhallisuus tekemisessä.
Bruno lauantaina oli muuten todella jees, paitsi vanhuksella oli liikaakin virtaa ratsastajaan verrattuna ja veikin sit 6-0 ... Radan hahmottamisessa vielä ekoilla kerroilla oli haasteita.
Samana päivänä menin vielä hyppäämään Jesun kanssa meidän ekan 80-90cm radan, joka sujui aika näppärästi. Hylätty ikävä kyllä, joka johtui tekemästäni voltista (traikku meni ohi niin ei millään voinut mennä esteelle tien vieressä) ja omasta mokasta sarjalle lähetymisessä. Muuten poni oli super innoissaan.
Viime viikolla oon pääasiassa ollut töissä. Yhden treenin Brunon kanssa ollaan saatu alle, mutta kuumana päivänä poni ei jaksant oikein työskennellä. Saatiin loppuun kuitenkin ihan hyviä pätkiä. Jesun kanssa käytiin naapurissa valmennuksessa, jossa se oli hiuka hidas kovan viikonlopun jälkeen, mutta tuli todella hyviä ohjeita. Seuraava steppi on saada selkä paremmin mukaan ja linkku pois eli oma käsi eteen. Siirtymisiin saatiin hyviä neuvoja ja laukka-käynnit olivat parhaimpia ikinä. Pitää vaan saada istuntaa käyttöön ja kättä pehmeämmäksi. Ponin pitää muutenkin itse kantaa itsensä, ettei sitä tarvitse itse kannatella :D Torstain rataharkat sujui ihan ok, mutte ihan iin uusien oppien mukaan. Jäin kädelä vähän liikaa kiinni ja poni meni entistä linkkuun ja oli muutenkin sinä päivänä hiukan tahmea. Pysähdykset meni hiukan pieleen ja poni poikitti laukassa... Ihan turhia virheitä jälleen. Mutta toka sija napattiin!

Vähän klippejä valkusta


Pikainen treenipäivittely oli tässä! Perus arkea meillä ;)

Tällä viikolla odottaa estevalkku Jessin kanssa ja Espoon mestaruudet viikonloppuna sit! Next week yritetään onneamme sit Jessin kanssa Lohjalla derbykentällä 2-tason estekisoissa, hui :D

2 kommenttia:

  1. Jesjes, hyvä te! Tsemppiä mestaruuksiin ja Lohjalle! (saattaisin jopa päästä Lohjalle katsomaan, jos saan auton käyttöön sillon!!) ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos !! Uuu super kiva, jos Lohjalle pääsisit :) Kisataan siellä lauantaina ainaskin 80cm luokassa!

      Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !