6/08/2016

VÄHÄN PENKIN ALLE

Eilen käväistiin J:n kanssa taas uuden estevalkun silmän alla. Hiukan jännitti, että miten tällä kertaa sujuisi. Verkka sujui ja J oli oikeastaan tosi rento, kun kavereitakin oli kentällä. Tehtävänä kentällä oli loiva kiemuraura voltilla ja keskihalkaisijalla kolme estettä. Aloitettiin hyppäämällä loivia kiemurauria puomeilla. Pienet esteet eivät olleet mitenkään hankalia. Tehtävä sinänsä oli hankala tiukoilla teillä ja oli vaikea saada tasapainoisia hyppyjä laukanvaihdoilla. Mutta kokonaisuudessaan alku oli oikein lupaava.

Heti kun esteet alkoi nousemaan (tai noh, siihen 60-70), alkoi myös tapahtumaan. Ekan virheen tein, kun en ollut ihan mukana kiemurauralla ja ison hypyn jälkeen ei saatu hyvää tietä ja stopattiin ristikolle. Sen jälkeen tuli kieltoa ja kieltoa... Toinen ihan syystä ja toinen ilman. Lopulta J ei reagoint pohkeeseen enää ollenkaan. Mietin kovasti, että mikä mättäs taas. Tätä samaa stoppailua on jatkunut nyt jonkun aikaa. Kisoissa meilla on pelkkiä puhtaita ratoja takana, mutta verkassa pysähdytään jopa 40cm pystylle. Poni tykkää kyllä hypätä ja on näppärä, enkä usko, että se välttämättä siitä olisi kiinni. Muilla se kuitenkin hyppää hyvin. Mietin, onko itsessäni jotain vikaa. Tuuppaanko nykyään liikaa vai eikö pohje ole ollenkaan kiinni. Valkuilta kuitenkin on tullut moneen otteeseen kommenttia ''ratsastat kyllä hyvin''. Vaikka pohkeet olis kiinni ja hyvä paikka tulis, tulee stoppi ihan viimeisillä. Mä en vaan tiedä, mikä se ongelma on. Eniten pelottaa, että tää kieltely jatkuu tai kisoissa niin käy enkä tiedä, mitä tehdä. Toivon, että tääkin kysymysmerkki saadaan jotenkin selvitettyä ja selätettyä. Vai onko tää ongelma vaan mun kuvitelmaa?


Koulupuolella kun on alkanu sujumaan, on esteillä huonompi kausi? 

8 kommenttia:

 1. Toi on niin paska fiilis. Kun on joku selkeä virhe eikä todellakaan tiedä mistä se johtuu, mitä harjotella että se korjaantuisi.. tsemiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep ... :/ Toivotaan, että ongelma ratkee !

   Poista
 2. Hyvin ratsastat, toivottavasti tuo stoppailu loppuisi! :) Ihana postaus ja ihania kuvia♥

  VastaaPoista
 3. Äh, ei vitsi... :/ Nää takapakit on aina niin ärsyttäviä.. Meillä just oli vähän aikaa sitten niin, että esteet eivät sujuneet, mutta koulussa tehtiin valtavia harppauksia eteenpäin. Nyt on kääntynyt päälaelleen koko homma.. Niin turhauttavaa!! Tsemppiä teille, eiköhän se siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on ... Toivottavasti alkaa meillä kummallakin sujumaan ja ratkastaan ongelmat :D !

   Poista
 4. Tollaiset tilanteet on kyllä ärsyttäviä. Varsinkin, kun ei tiedä mitä pitäisi tehdä toisin. Eiköhän asiat järjesty vielä kuitenkin parhain päin. Älä vain luovuta! :) Mutta kiva postaus kyllä ja hienoja kuvia.

  VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !