6/01/2016

YRITYSTÄ

Taas pitäisi jostain aloittaa. Tauko on ollut pieni, mutta niinkin lyhyessä ajassa ehtii tapahtua vaikka mitä. Perusoulun loppu häämöttää ja kesä vilkuttelee jo! Aivan uskomatonta, että ollaan jo tässä pisteessä. Hepparintamallakin on sujunut kisojen puolesta aika mallikkaasti. Seuramestaruuksista napattiin kummassakin lajissa sijoitukset. Koulupuolella oikeastaan voitto tuli kotiin! Powercupin aluekarsinnoissa alku ei näyttänyt lupaavalta, kun (taas vaihteeksi) oltiin myöhässä. Verkkaan jäi vähän aikaa ja ratsastaja oli hermorauniona. Siistillä radalla saatiin 5 sija ekoista 2-tason kisoista! Verkan puute näkyi tosin radalla mm. sisäpohjetta vasten kaatumisella joka on oikeastaan vanha tuttu. Laukka-käyntiä ollaan treenattu, mutta se on edelleen heikko kohta. Pakko sanoa, että toki olen ylpeä. Huimaa kehitystä alkuajoista. Nyt tämän 2015-2016 kokemuksen jälkeen voisin hyvin sanoa itseäni kouluratsastajaksi :D Estepuolella nimittäin tuntuu olevan paljon epäonnea ja haasteita tällä hetkellä, vaikka Been kanssa saatiin puhdas 75cm a toinen sija taitoarvostelussa!

En tiedä mitä sanoisin. Fiilikset heittelee suuntaan ja toiseen. Edelleen stressiä aikatauluista, mutta niin ihanaa, että kesä alkaa pian. Kirjoitteluarutiinia yritän ylläpitää, niin kuin aina. Fiiliksiä haluaisin availla enemmän seuraavassa postauksessa. Tämä oli niin ikään kuin avaus, heh...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !