12/08/2016

2016 portfolioTässä teille pieni kasa kuvamateriaalia tältä vuodelta. Tää oli yksi joulukalenterin toivepostaus ja tässä se on ensimmäisenä! Alkuvuodesta oli aika paljon inspiraatiota ja sainkin keikkoja sekä kävin kisoja läpi. Nyt on tilanne sellainen, että olen itse kisaradoilla enkä kentän laidalla ja aikaa valuu käsistä niin nopeasti. Myös inspiraatio on ollut hiukan hukassa ja sitä kautta ei ole edes huvittanut taistella oman arjen ja menojen kanssa. Kuvia onkin aika vähän siis, mutta monipuolisia tosin ovat. Pääsin kesällä pariin rippijuhliin, ulkopuolisille talleille ja tutustuin uusiin ihmisiin... Vuosi oli siis aika erilainen kuin muut vuodet, kun lähinnä kuvasin leppävaarassa pelkästään.

Ehkä saisin vielä seuraavana vuonna harrastuksen uuteen nousuun ja aikaa. Tällä hetkellä lähitulevaisuus näyttää todella epäselkeältä. Koko alkuvuosi saattaa olla jopa nii tyhjä, että pääsen keikoille vaikka joka päivä. Mitä ikinä tapahtuukaan, aijon saada tätä harrastusta jollain tavalla uuteen nousuun. Ehkä aloitan keikkatyön uudella puhdilla tai harrastastelen valokuvausta itsekseni silloin tällöin. Onko lempparia ?

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Olisi kiva saada jotain tutoriaalia millä ja miten muokkaat kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ! Pitää alkaa työstämään, kiitos ehdotuksesta :)

   Poista
 2. Tosi kivoja kuvia! Täytyy yrittää joululomalla saada sut kuvaamaan meitä! ;)

  VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !