1/01/2017

Etsintäkuulutus

Miten vaikeaa voi olla heppailu? Ei kai kovin vaikeaa. Joku mopo vaan alle ja menoksi. Niin kai luulin, kunnes piti löytää edullinen, laadukas ja lähellä oleva tallipaikka. Tuntuu ensinnäkin, että kukaan ei hienoa talliaan mainosta ja kuulet parhaat paikat kaverilta. Ja seuraava juttu onkin se, että löytyykö tilaa. Next pitäis vihdoin löytää se pätevä kotivalmentaja läheltä joka sekin suht edullinen, joka varmasti sopisi itselle. Jäätävän vaikeaa löytää. Sit vielä ratsu. Senkin pitäis olla lähes täydellinen. Apua!

Ihan hyvinhän tässä ollaan selvitty ja tuntuu vihdoin, että alkaa palat loksahtelemaan, muttei tää helppoa. Siksi kaipailisinkin vähän teiltä vinkkiä. Vaikkakin meille on tallipaikat aikalailla selvänä, niin käännän jokaisen kiven! Tiedätkö kivaa yksäritallia Espoossa, Vantaalla, Helsingissä tai jossain siellä rajoilla? Vinkkaa! Myös maneesittomat otetaan huomioon :-)
Tai vinkkejä kivoista valmentajista otetaan myös vastaan, jotka valmentais suunnilleen tällä samaisella alueella.

Kiitos jo etukäteen kaikesta avusta! Vinkkejä asian vierestä ja silleen, kaikki tervetulleita :D

Koetko vinkkiesi olevan suunnilleen näiden rajojen sisäpuolella :D ? Kuva napattu googlen kartoista

25 kommenttia:

 1. kilo? edullinen, maneesitalli, paljon erilaisia valmentajia (omiakin toki saa tuoda), julkiset kulkee ihan viereen :) ja kiva porukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaikuttais ihan hyvältä mut ratsastuskoulu taitaa vähän rajottaa ajan suhteen mahiksia ratsastaa kentällä/maneesissa :(

   Poista
 2. En tiedä tarkalleen onko rajojen sisäpuolella, mutta metsäniityn talli, Metsis, Tuusulassa on hieno, sielä käy joitain valmentaja ja hyvää seuraa löytyy kaikenikäisille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ähh vaikuttais tosi hyvältä mut matkaan menee vähän liikaa aikaa, jos tuusulaan saakka lähtee :(

   Poista
 3. Etelä-Vantaan ? Siellä on yksäreille erillinen talli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. evr? taitaa sielläkin vähän ratsastuskoulu rajottaa ratsastusaikoja :(

   Poista
 4. Tampaja gård kylmälä: maneesi talli Manuel, Nuppu ja Amanda valmentaa säännöllisesti
  Cypis kellonummi
  Gumböle
  Hästbacka: Petra, Nevala

  VastaaPoista
 5. Ootko käyny kattoo keisarinmäkeä? Siel on ihan super hienot tilat ainaki omien kokemusten perusteella 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on upee kyllä, mun on kauan pitäny selvittää heidän tallivuokra ja vähän pelkään et aika huima :D

   Poista
  2. Vissiin 1000 e ...

   Poista
  3. haha en jotenkin oo yllättynyt :D

   Poista
 6. tuomarinkylän kartanossa toimii tuomarinkylän talli ja tuomarinkartanon kilpatalli. Molemmat vissiin aika samaa hintaluokkaa (about 800e). Kaks kenttää ja kaks maneesia. 5km ratsastuspolkuja el

  VastaaPoista
 7. kommentti lähti vahingossa liian nopsaan. Mutta siis 5km ratsastuspolkuja peltojen ympäri. Toinen maneesi aina vapaana, toisessa tunteja välillä. Hyvät kulkuyhteydet kaikkialta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tuomarinkylä ylipäätään on käyny mielessä, mut se on aika iso, kuulemma aika ruuhkaisa :D

   Poista
 8. Ihan Kirkkonummen ja Espoon rajalla olisi Nissala (http://www.nissala.fi/). Mitään omakohtaista kokemusta tallista ei ole, mutta ollaan maastoiltu siitä ohi ja oon aina ihastellut tallin puitteita, kaksi kenttää joista toiselta löytyy kouluaidat kirjaimineen ja toiselta hieno estekalusto. Nissalassa on ilmeisesti jotakin "omiakin" valmentajia, mutta esim. Kun omaa ei ole-blogista tuttu Erika sekä hänen valmentajansa Nikke valmentavat satunnaisesti Nissalassa. Ei taida sijaita tossa sun rajojen sisäpuolella, mutta autolla kestää vain 15-20min Espoosta ajaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä ! Tää oli mielenkiintoinen :) Siinä rajoilla, et onko vähän kaukana ...

   Poista
 9. Peuramaa horse siellä on kuulemma aika hyvät tilat treenata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kattelin ja upeet puiteet, mut mun hankala päästä :(

   Poista
 10. Oikealta nimeltään tietääkseni Gumbölen ratsastuskeskuksesta on itselläni hyviä kokemuksia, vaikken ole varsinaisesti aktiivisesti siellä käynyt koskaan, enkä omaa hevosta siellä pitänyt, mutta kaverin mukana olen ollut useampaan otteeseen ja itse olen saanut tallista hyvän kuvan. Maneesi ja kenttä on ja hyvät tilat ylipäätään. Myös paljon maastoja löytyy. En kyllä tiedä kuinka paljon tallissa on tilaa uusille hevosille mutta jos kaikenlaiset vinkit otetaan vastaan niin tässä olis :D Ja sijaitsee tosiaan Gumbölessä, taitaa olla just noiden rajojen sisäpuolella jos en aivan väärin katsonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on ihan kiva paikka, lähellä meitä :)

   Poista
 11. Minkälaiseen harrastamiseen olet etsimässä siis tallia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etsitään nyt paikkoja ihan puskasta kilpatalleihin :)

   Poista
 12. Tampaja Gård Kirkkonummella

  VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !