2/07/2017

Hepaton arki

Jesun kanssa luistelemassa :D

Päivittelyä pitkästä aikaa tännekin! Mä ratsastin viimeisen ratsastuskoulutunnin pari viikkoa sitten ja viime viikolla oli vika virallinen kerta Jessillä. Haikeetahan se on, mutta itse olen sen niin sanotusti vaikeimman kohan yli päässyt ja olen valmis jatkamaan eteenpäin. Arki on koostunut lähinnä nyt kokeisiin pänttäämisestä, sillä juuri loppui koeviikko eikä aikaa silloin löytynyt oikestaan oikein mihinkään paitsi kirjan edessä kököttämiseen... Nyt kalenteri on pelottavan tyhjä.
Myöskään blogi ei ole saanut tilaa enkä oikeastaan tällä hetkellä mitään erityisempää postattavaa keksi, sillä treenejä ei ole eikä elämäni sen koomin ole mitenkään mielenkiintoista :D Pari postausta on kuitenkin työn alla. Muun muassa saatte vielä viimeiset postaukset ratsastuskoulusta ja varmaan Jessistäkin. Ilouutinen on sellainen myöskin, että saan mahdollisesti lähiaikoina kaikki vanhat kuvat 2015 taaksepäin! Ne ovat sijainneet vanhalla kovalevyllä, joka on nyt pitkään ollut poissa käytöstä, mutta palaa todennäköisesti kuntoon, ihanaa... Sen takia näiden postausten julkaisuaika on pitkittynyt. Haluan ehdottomasti vanhoja ratsastuskoulukuvia sitä käsittelevään viimeiseen postaukseen!


Toiseksi, joista moni varmasti onkin kiinnostunut, niin mitä tapahtuu. Tällä hetkellä ollaan saatu aika hyvin etsinnät käyntiin, ollaan koeratsastettu jo monia. Jopa todella todella potentiaalinen kaveri tuli vastaan, mutta halusin vielä testata paria, jotta saisin hieman verrata. En ole täysin varma, aijonko ottaa heti ensimmäisen täydelliseltä tuntuvan kaverin, vai onko se vain ohi menevää? Nyt on sellaisia kriittisiä hetkiä, mitä aijon tehdä. Varmasti tällä viikolla saan ajatuksiani vielä avattua. Ehkä meille saapuu jo pian uusi kaveri! Siitä ei sen enempää, kerron lisää, kun palaset alkavat loksahtelemaan tarkemmin kohdalle.

2 kommenttia:

  1. Olisi kiva kuulla millaista hevosta etsit, mistä olet tutkinut vaihtoehtoja ja millaiseen käyttöön/millaiset tulevaisuudensuunnitelmat sulla on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä varmasti lisää lähiaikoina, kun asiat selvenee :) Kuitenkin aihe, mistä en tässä vaiheessa täysin avoimesti voine kertoa. Malttakaa!

      Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !