5/16/2017

Hyvä viikonloppu


Vihdoin on varsin onnistunut viikonloppu takana! Lähdettiin hyvin fiiliksin lauantai aamuna kohti Järvenpäätä Ainoon. Hypättiin tutut 90cm ja metri. Viikolla oli käynyt vähän kaikenlaista, kun heppa oli repinyt kengän tarhassa sekä teloi myös mun jalan. Viikko-ohjelma vähän sekottui ja tuli vapaapäiviä ja muuta. Perjantaina yritettiinkin jumppalla heppaa koulutunnilla, mutta jäykkyys näkyi lauantaina verkassa. 
Ysikympin rata aika hankala meille, sillä esteitä tuli perä perään ja käännöksisitä tuli omasta syystä aika hätäisiä, tuli vähän hassuja hyppyjä ja tokassa vaiheessa yksi puomi. Ei kuitenkaan kokonaisuudessaan ihan mahdoton. Jatkettiin tokaan rataan ja heppa tuntui jaksavan tosi hyvin, oli jopa normaalia energisempi. 

Metrin verkka tuntui vähän hankalalta, mutta hypyt olivat kivan teräviä. Rata oli omasta mielestäni paljon helpompi ja yritin muistaa itse olla rauhallinen ja hidas. Lukuunottamatta ekaa ja estettä numero 7. rata oli aivan super! Heppa oli kivan tasainen ja kuunteli, en itse häseltänyt ja laukka oli hyvä. Kokonaisuus oli siisti, harmi ettei tyyliarvostelu luokka vaan aika. Sitä ei ratsastettu tällä kertaa vaan yritettiin säilyttää koko rata hyvä tasaisuus ja se onnistui. 


Vihdoin tuntuu löytyvän yhteistyötä ja jatketaan samaa rataa hakien edelleen rutiinia. Hommia on, mutta vihdoin tuloksia näkyy! Ensi viikonlopuna ollaan varmastikin taas radalla kunnes tulee vähän hiljasempaa kesäkuussa. Ainut, mikä kesäkuussa on varmaa, on kisaviikko, jossa hypättäis miniderby. Omaksi iloksi ehkä jopa koululuokka ...? 

Kuvat Eevi Antikaisen käsialaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !