10/25/2017

Wish me luck


pe 6.10
Alkaa pikku hiljaa tuntua, että ansaittaisiin jo vähän armoa. Ollaan rampattu koko vuosi klinikoilla ja toivottavasti nyt on meneillään viimeinen saikku. En tiedä, mitä voisin sanoa, sanomatta liikaa. Vasta nyt saatiin selville oikeastaan itsekin, mikä meidän ongelma voisi olla ja nyt lähdetään tutkimaan, että onko se korjattavissa. Kuten joskus aluksi kerroin, että ekana paikannettiin ongelma jalkoihin. Ollaan palattu takaisin selkään. Siellä, missä ongelma näkyikin pahemmin alunperin. Jos heppa liikkuisi nyt normaalisti, voimme sanoa, että se vastasi onnistuneesti lääkitykseen ja voisimme jatkaa taas huoletta. Fyssari tulee tsekkaamaan tilanteen, voidaanko aloittaa ratsastaminen parin viikon päästä sekä varmuudeksi vielä satulan tsekkaus. Voi, kun ongelma olisikin vain satula.

25.10 ke
Voisin uskaltaa sanoa, että ollaan jo melkein voiton puolella. Ei päästy tänään ratsastamaan, mutta ei jääty myöskään tyhjin käsin. Vaikka edessä on vielä monta viikkoa, selän tarkkailua ja hoitoa, niin tuntuu mieli paljon selkeämmältä. Hepan selkä on vieläkin arka ja annetaan sille hiukan aikaa vielä. Fyssarilla tsekattiin satula ja löydettiin aika monia ongelmakohtia siitä. Jo alussa sen kanssa oli hiukan säätöä. Ensin satula oli sopiva, sitten se ei antanutkaan lavoille tilaa. Korjattiin se romaanin avulla ja kuittasimme ongelman, mutta nyt rakas prestige onkin liian leveä meille. Täyte oli pahkuraista ja kovat kohdat osuivat aikalailla kipualueille.

Vaikka uutinen satulasta on käytännössä todella hyvä, niin ei koko soppaa voi sen varaan laskea. Selkä halutaan saada kivuttomaksi ja meille tuleekin testiin tens hoitolaite. Toisin sanoen se on sähköistä hermoärsytystä. Se laukaisee lihasjännitystä ja rentouttaa. Odotukset ovat korkeat! Tulevaisuudessa tulee olemaan varmasti hyviä ja huonoja kausia ja ehkä tällä asiaa voisi hallita paremmin. Kuitenkin tosiasia on, että se toimii jollekkin todella hyvin kun taas toiselle ei. Toivotaan, että meidän prinsessalle se sopii. Selkään tarvittaisiin myös lisää lihasmassaa. Heti kun pääsemme treeniin, alkaa sekin työmaa.

Suunnitelma on hyvä ja niitä on monia. Mennään hevosen mukaan. Toivon mukaan ollaan täydessä iskussa radoilla ensi kaudella. Treeniin päästään varmasti jo tänä vuonna. Siihen saakka etsisin minkälaista tahansa ratsastettavaa. Hepan saikkuilun ohella. Tunnille olisi jo hoppu, mutta ihan vaan liikutettavia heppojakin otan vastaan. Mitä vaan, onko jollain, mitä vinkata? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !