4/13/2018

Hevoset-messut 2018

Tärkein osa hoidettu ;)


Huh, tän postauksen kasaaminen vei poikkeuksellisen paljon aikaa itse videon takia. Mikään ei halunnut olla yhteistyössä... Mutta parempi nyt kuin ei milloinkaan! Eikö? 
Messut ovat ohi ja olen niiin tyytyväinen. Vaikeuksista huolimatta ja kisojen peruttua teki mieli jo luovuttaa ihan kaiken suhteen, mutta Tampere piristi. Onhan tää yksi vuoden kohokohdista! Lauantai-illaksi saavuttiin Tampreelle, syötiin hyvin ja nukuttiin liian vähän (naamasta näkyy...). Paikalla olimme sunnuntaina isolla porukalla ja saimme ihailla esteluokkia sekä paria klinikkaa. Nautittiin kyllä päivästä! Expon puolelta lähti aivan ihana PS of Swedenin otsapanta, Kingslandin ruskea huopa, lippis HV Poloa, lisäravinnetta sekä nameja... hevoselle tietenkin. Mutta päästäköön teidät videon pariin, johon uhrattiin monta tuntia. Lopussa pieni piristys! Kuinka paljon yhden päivän sisällä syntyykään "hulvatonta" materiaalia ;)

2 kommenttia:

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !