Perus maanantai

11/27/2017

Siis lupaan julkaista mydayn videona, kun saan aikaan hyvän kokonaisuuden ;)

Ihanaa, päivä alkoi tänään vasta tänään 8.30! Aloitin aamun parhaalla aamupalalla, puurolla. Tää maanantai oli mun viimeinen koepäivä tokalta jaksolta ja tää enkku aloitettiin puoli kymmenen aikaan kuuntelulla. Olin valmistautunut super surkeasti ja siltä se tuntuikin... apua. Ainut hyvä fiilis jäi viimeisestä esseestä, jossa vertailin vähän Suomen julkista terveydenhuoltoa Amerikan malliin.

Lähdin nopeaa vauhtia kokeen jälkeen kotiin rustaamaan työjuttuja. Koulupäivä kesti hiukan kauemmin, mitä odotin ja pääsin kello 12.38. Koneella olin aika paniikissa ensinnäkin sen takia, sillä aikaa oli vähemmän sekä olin ehkä hiukan ulapalla, oliko kaikki sisältö kasassa. Ehdin hyvin saada kaiken valmiiksi ennen lähtöä, vaikkakin tulostin hiukan reistaili.


Bussille lähdin 15.33 ja unohdin kokonaan, että aikataulut saattaisivat hiukan venyä ruuhka-aikaan... Apuaa, onneksi sain valmistelutkin justiina valmiiksi busseista huolimatta :D Kuumotteli vähän lisää, sillä homma oli ihan uutta, mitä tänään tein. Vähän esiintymistä ja keskipisteenä olemista ... Onneksi kaikki onnistui lopulta!

Töiden jälkeen pääsin tallille kyydillä ja olin hepan luona 18.51 aikaan. Käytiin matkalla nappaamassa myös subisafkaa. Jes, subipäivä on paars päivä! Maneesissa pyöri estetunti ja enkä ollut suunnitellut sen kummemmin, mitä tänään tehtäisiin. Lopulta käveltiin pihalla tallin lähistöllä. Ponilla ei hirveästi ollut motivaatiota ja käveltiin vajaa 40 minsaa. Hoidin rehut ja siivottiin karsina sekä kävin A:n selkää hiukan läpi. Se tuntui ihan hyvältä viikonlopun jälkeen. Sen vasen puoli on ollut koko ajan hiukan kireämpi. Pääsin lähtemään hiukan kahdeksan jälkeen.Kotona iltapala, blogin rustailu sekä hiukan simpsoneita. Kello lyökin jo piakoin puolta kahtatoista, ehkä on aika pian kaatua sänkyyn! Huomenna Avelle aamulla ja pääsen hyppäämään toisella hepalla, jes jes. Ekat hypyt reilu kolmen kuukauden jälkeen hui... Illalla kahvittelemaan ja kirjojen osto.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille :)

4 kommenttia

 1. Missä oot töissä tai minkätyyppistä työtä teet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eräällä yhdistyksellä, se on sellasta keikkaluontoista asiakaspalvelua. tosi monipuolista hommaa! olin tänään oikeastaan harjoittelemassa kouluttamista ja opettamassa uusia :) jos joku on kiinnostunut ihan töistä, voi tulla yv ja kerron lisää !!

   Poista
 2. Kiva tämmönenkin postaus välillä !

  VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !

Latest Instagrams

© Here And Now. Design by FCD.