Vuosi paketissa

12/30/2017


Tammikuu. Ratsastin vikat kerrat vanhojen kuvioiden mukaan. Ratsastuskoululla ja vuokraponin kanssa. Oltiin jo hyvässä vaiheessa etsinnän kanssa ja kokeiltiin heppoja. Oikea ylä, uuden vuoden yöt!


Helmikuu. Löydettiin sopivin heppa nopeasti ja kirjoitettiin sopparit. Juuri kun hevoseni ostin, lähdin suoraan minilomalle naapurimaahan!


Maliskuu. Muutettiin Gumböleen ihka ekan hepan kanssa. Hypättiin ekat tunnit ja väännettiin koulua valvovan silmän alla.


Huhtikuu. Heppa täytti vuosia eka päivä, mikä vitsi se onkaan ;) Käytiin myös ekat ja tokat kisat tässä kuussa! Ei parhain tuloksin kylläkään... Oli vaikeeta.


Toukokuu. Heppa alkoi tuntumaan tässä vaiheessa aika huonolta. Selässä oli kireyksiä. Käytiin yhdet kisat, jossa huomasi kyllä yhteistyön kehityksen. Koulu painoi aika paljon ja viimeisiä kokeita vedeltiin.


Kesäkuu. Käytiin klinikalla ja saatiin ensimmäinen diagnoosi. Odotettu kesäloma onneksi alkoi ja kävin myös itse irtautumassa arjesta mökillä.


Heinäkuu. Saatiin heppa kuntoon ekan klinikan jälkeen ja ai, että tuntui hyvältä. Käytiin Solbackassa sekä Hangossa kisoissa. Löydettiin pikkuhiljaa yhteistä säveltä ja päätin jatkaa pitkän kuolainrumpan jälkeen kolmipalalla. Hypättiin myös eka kymppi.


Elokuu. Hyppäsin vielä kotona kotikisoissa ja lähdin ekaa kertaa yksikseen kaverin kanssa etelään viikoksi. Takaisin tultuani heti ensimmäisellä ratsastuskerralla heppa alkoi ontua. Sen selkä meni taas jumiin. Liikutin taas heppaa mitä milloinkin. Pohdittiin kengitysjuttuja ja kierreltiin ja kaarreltiin mahdollisia eri ratkaisuja.


Syyskuu. Elämäni epätoivoisin kuukausi. Käytiin toisen kerran klinikalla, hepalle tehtiin samat toimenpiteet kuin aikaisemminkin. Saikun jälkeen se liikkui edelleen huonosti. Pohdin jo äärivaihtoehtoja. Yöajelut vei ajatuksia muualle koulusta ja hevosesta.


Lokakuu. Lähdettiin etsimään vastauksia toisaalta ja iski kolmas klinikkakerta. Saimme uusia näkökulmia ja ongelmat tuntuivat ratkeavan vihdoin. Syysloma ja HIHS piristi.


Marraskuu. Saikun jälkeen heppa liikkui muuten puhtaasti, mutta selkä oli edelleen kipeä. Aloitettiin tens-hoidot, jotka tepsi oivasti! Ratsastelin saikun aikana muita heppakamuja ja tapasin uusia tuttavuuksia.


Joulukuu. Ekaa kertaa selässä! Aloitettiin pikkuhiljaa kuntoutus selästä käsin. Ennuste on hyvä ja heppa alkoi olla jo oma itsensä. Toivoa on vielä 

Lähetä kommentti

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !

Latest Instagrams

© Here And Now. Design by FCD.